Renovering

Renovering og ombygning

Trænger huset til en kærlig hånd? Måske er du træt af dit gamle køkken, nedslidte gulv eller ødelagte tag. Slidte omgivelser kan være trættende i hverdagen, og samtidig kan renovering eller veludført vedligeholdelsesarbejde være en god investering i din ejendom og dit energiforbrug.

Med mere end 20 år i branchen er der ikke den ombygning eller renovering, som vi ikke kan klare. Indvendige renoveringer udføres fra gulv til loft, herunder også indvendige døre og fodlister, hvor detaljen skal være helt perfekt. Udvendigt klarer vi renovering af gavl, tag, terrasse og meget mere.

Vi klarer også din tilbygning

Drømmer du i stedet om en tilbygning? Det kunne være en ny flot carport eller et skur til cyklerne eller haveredskaberne. Vi udfører alle former for tilbygninger med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Se evt. vores flotte referencer på de forskellige opgaver.

Lad os tage en snak om din renovering

Overvejer du en renovering, ombygning eller tilbygning? Kontakt os på telefon +45 22 73 04 64 eller mail jesper@tomrerclausen.dk til en uforpligtende snak om opgaven.

Vi vejleder både ud fra funktionalitet og energibesparelse, så du får den helt rigtige til- eller ombygning. Vi leverer naturligvis arbejdet til konkurrencedygtige priser.