VELUX

Montering af VELUX vinduer og termoruder

Vi er VELUX dagslys rådgiver – det betyder vi er special uddannet og gennemgået alle Velux kurser, for at sikre dig som kunde det bedste resultat når Velux monteres.

Vi har stor erfaring med Velux’s mange modeller og er klædt på det netop disse opgaver.

VELUX har i mere end 75 år udviklet kvalitetsvinduer, der er kendt for at lukke mere lys ind og skabe bedre indeklima i både store og små rum. Vinduer af høj kvalitet og med god isoleringsevne kan være en rigtig god investering. Foruden at give et behageligt lysindfald kan de også give betydelige økonomiske besparelser på varmeregningen i mange år fremover.

Vi er uddannet i montering af VELUX vinduer

Vi i Tømrerclausen ApS har i årevis monteret flere hundredvis af VELUX vinduer, og vi kender til alle potentielle udfordringer, der kan forekomme. Derudover har vi gennemført alle VELUX´s efteruddannelseskurser, så med os er du sikret montering i høj kvalitet og uden fejl.

Lad os vejlede dig i dit valg af VELUX

Der er mange forskellige VELUX modeller at vælge mellem, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Derfor tilbyder vi at rådgive dig til det bedste valg i forhold til både stil, energiforbrug og lysindfald. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og laver gerne en helhedsvurdering af din bolig.