Vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre

Energi krise !?

Da vi pt. giver en god rabat på Jeres nye vinduer og døre, samt pt. er der en stor fokus på at energirenovere, er det for Jer en kæmpe fordel at skifte vinduer og døre – Vinduer og døre er husets nok største energisynder, varmetabet fra disse er enormt!

En udskiftning af vinduer og døre i boligen kan give dit hus et helt nyt liv og samtidig reducere din varmeregning betydeligt. Der kan være mange ting at tage stilling til, når de rette vinduer eller døre skal vælges og monteres.

Det kan være spørgsmål som: Hvilken stil passer bedst til huset, hvilke vinduer giver det bedste lysindfald og hvilken isoleringsgrad ønskes?

Hos Tømrerclausen ApS har vi ekspertisen til at rådgive dig i dit valg og hænderne til at klare monteringen for dig.

Hvis rammerne er i fin stand, kan det ofte være nok at skifte glasset. Dette gør vi jævnligt med stor gevinst for kunderne, da det kan reducere varmetabet markant.

Samarbejder med landets førende producenter

Vi har et tæt samarbejder med nogle af Danmarks bedste og førende døre- og vinduesproducenter, og vi sælger alle typer elementer i træ/alu, træ/træ, mahognitræ, PVC-vinduer og meget mere.

Vi tager altid højde for energiforbrug, miljø og hvilket design, der passer til jeres bolig.
Størstedelen af de producenter, som vi anbefaler og benytter, har 10 års garantis på deres vinduer og døre.

Det giver jer kvalitetssikring og tryghed, når I bestiller vinduer og døre.

Spar på energien med de rigtige materialer

Vinduerne er ofte det sted, hvor huset taber allermest varme. Derfor kan velisolerede lavenergi termoruder være en god investering, der skåner både miljøet og din pengepung. Som uddannet Energivejleder tilbyder vi en helhedsvurdering af din bygning samt kyndig rådgivning om, hvordan du bedst sparer på energien fremover.

Vil du vide mere om udskiftning og montering af vinduer?

Overvejer du at udskifte vinduer, døre eller begge dele, så er vi klar til at hjælpe. Uanset om du mangler professionel hjælp til at montere en ny dør, eller du er i tvivl om, hvilke vinduer eller døre du bør vælge, så tag kontakt på telefon +45 22 73 04 64. Her kan du både få vejledning og et uforpligtende tilbud.

Læs om montering af VELUX vinduer og termoruder →  

Tilbudsfasen – What to do.

Du skriver en mail til os, vi melder hurtigt tilbage på Jeres henvendelse med en dato fx. en eftermiddage/aften. Sammen gennemgår mulighederne, kommer med forslag og høre Jeres ønsker og behov.

Herefter måler jeg hvert enkelt element op, og inden for 8 dage har du et tilbud grundigt beskrevet samt tegning af vinduerne, du kan her vælge at takke nej eller ja tak til.

Ønsker du at gå videre, men evt. har nogle rettelser, dette sker typisk pr. mail, vi retter tilbuddet og sender en ordrebekræftelse med revideret tegninger og beskrivelse samt levering og opstartsdato.

Der går ca. 4 til 6 uger og vi ringer på døren og afmontering er i gang samt montering – efter en grundig afmontering, oprydning samt montering af et element af gangen, afslutter vi ved en gennemgang –

Herefter spare du nu penge på varmen, forhøjer værdien af din bolig samt du kan nu gå i gang med at ansøge om håndværkerfradrag.